Psiho Educațional Social

Contribuim la o lume mai echilibrată!

Speaker 1

Buta Cristina Elena

CONSILIER, COACH, PSIHOLOG CLINICIAN ȘI PSIHOTERAPEUT, CONSULTANT ÎN PSIHOTERAPIE POZITIVĂ CU O EXPERIENȚĂ DE APROAPE 20 DE ANI MANAGEMENTUL RESURSELOR UMANE ÎN CORPORAȚII ȘI 5 ANI DE PRACTICĂ CABINET INDIVIDUAL.


Prea multe despre mine nu voi spune, întrucât consider că faptele vorbesc despre noi mai mult decât vorbele, iar în munca de autocunoaștere, fie ca este vorba despre training, coaching sau terapie, succesul este dat nu atât de mult de experiență și diplomele obținute de-a lungul anilor, cât mai ales de capacitatea de a lega și a susține nevoia de conectare, de a fi acceptat și înteles, de a fi în relație cu ceilalți.

Psihologia și psihoterapia le-am descoperit căutând să-mi rezolv unele probleme de viață, iar mai apoi în câmplul muncii în interacțiunile zilnice cu semenii. Universul naturii umane, integrarea emoțiilor și a gândurilor, echilibrarea trăirilor interioare cu experiențele exterioare m-au fascinat dintotdeauna.

Avem nevoie de unii de alții pentru a ne defini și a ne construi ca oameni, avem nevoie să fim parte a unor comunități pentru a ne simți în siguranță și apreciați pentru ceea ce suntem și facem, avem nevoie să ne înțelegem pe noi înșine dar și ceea ce reprezintă viața în general pentru a ne întări sentimentul că trăim cu scop și sens. Iar eu prin tot ceea ce fac urmăresc să-mi aduc contribuția în această directie.

Formare
Liciență în Litere și Arte
Liciență în Psihologie generala
Master în comunicare și relații publice
Master în Psihologie Clinică și Tehnici de Intervenție prin Consiliere și Psihoterapie

Cursuri și formări
Formare de bază Psihoterapie Transgenerațională International Center for Psychogenealogy (2020-2021)
Formare Terapie de Cuplu – EFT (2019-2021)
Formare în Human Design – Human Design Colleage (America (2016-2017)
Consilier dezvoltare personală (2015)
NLP metoda Rezonantz - Institut Kutschera (2012-2014)
Evaluator în sistemul formării profesionale continue (2016)
Emotional Freedom Techniques (2010)
Formare de bază în Terapia prin arta – Wiener Schule fur Kunsttherapie (2009-2011)
Trainer – formator de competențe profesionale (2008)
Coach pentru dezvoltare personală (2008)